Calitatea contează
 

Compania “Cardiax-Plus” SRL este una dintre cei mai mari producători şi furnizori de produse din carne din Republica Moldova. Din momentul fondării, Iulie 2006, şi pînă astăzi, cea mai importantă caracteristică a noastră este produsul de calitate excepţională şi tendinţa spre o deservire impecabilă. Scopul activităţii companiei îl constituie în primul rînd satisfacerea cerinţelor consumatorilor, care, zi de zi devin din ce în ce mai pretenţioase.

Pentu atingerea scopurilor şi sarcinilor stabilite, au fost implicaţi cei mai buni specialişti bazîndu-se pe practica occidentală. Anume aceasta permite companiei să se menţină la cel mai înalt nivel.


Produsele din carne ale companiei “Cardiax-Plus” SRL sunt binecunoscutele delicatese “Meat House” ,care sunt fabricate din cele mai bune sorturi de carne, la linii tehnologice de ultimă generaţie şi conform unor recete exclusive. Aceasta este un principiu de neschimbat pentru un produs de calitate înaltă. Minuţiozitatea de selectare a cărnii şi condimentelor utilizate de specialiştii noştri poate fi comparată cu alegerea strugurilor de viţă de vie de către vinificatori.

Standartele de calitate “Meat House” sunt extrem de înalte, chiar dacă în unele cazuri suntem conservatori, anume aceasta permite companiei să evoluţioneze păstrînd, în acelaşi timp, nivelul înalt de calitate. Pentru colaboratorii noştri, astfel de principii ca grija şi responsabilitatea capătă sens absolut concret. Şi binecunoscuta zicală „să găteşti ca pentru familia ta” este cea mai reprezentativă abordare – pentru că rudele şi prietenii noştri sunt întradevăr consumatori ai produselor “Meat House”.

Gustînd produsele “Meat House” veţi regreta doar de faptul că nu le-aţi încercat mai devreme!!!