Despre noi

De mai bine de 20 de ani pe piața moldovenească și de peste hotare, marca comercială Meat House își încântă clienții cu produsele sale din carne și mezeluri.
Printre meritele companiei se enumeră varietatea de produse, calitatea consistentă, prospețimea și siguranța deliciilor din carne.
Ne prețuim reputația și îmbunătățim constant tehnologia de producere și nivelul de deservire, ascultând cu minuțiozitate dorințele și solicitările în creștere ale clienților noștri.
Pentru mai multă comoditate în procurarea mezelurilor și produselor din carne, semifabricatelor și produselor aferente, vă oferim produsele noastre și în vânzare online.
Meat House livrează produse delicioase direct de la fabrică pe masa dumneavoastră exact în timpul solicitat în aplicația online.
Apreciem timpul dumneavoastră și vă cruțăm de griji, eliminând nevoia de a sta în cozi în ajunul sărbătorilor.
Tot ce facem, îmbunătățind producția și calitatea serviciilor – o facem doar pentru dumneavoastră, dragii noștri clienți.
Apreciem foarte mult încrederea și devotamentul dumneavoastră pe termen lung.

Urmăriți noutățile noastre – lucrăm pentru a vă aduce plăcere gastronomică și a vă răsfăța cu produse din carne naturale și delicioase.