Despre carne: gustos și sănătos.

Citiți și gustați. Deși suntem siguri că nu trebuie să fiți convins în mod persistent să mănâncați carne și produsele dumneavoastră preferate din carne: salamuri, crenvurști, pastramă, salam fiert, rulade din carne de pasăre. Au fost incluse demult în rândul unei diete umane sănătoase.

Consumul uman de carne datează cu mult în trecut, urmele consumului de carne se pierd în capcanele nemărginite ale istoriei. Omenirea modernă ar trebui să le mulțumească strămoșilor săi care mănâncau carne pentru că, «conform oamenilor de știință britanici», datorită acestui fapt avem inteligența noastră și creierul de dimensiuni mari în ziua de astăzi. Fie că este o glumă sau un adevăr, dar se știe că odată cu consumul de carne pătrund în organism o anumită cantitate de proteine, aminoacizi, oligoelemente de energie vitală. Toate acestea împreună au contribuit la «accelerarea» corpului și la dezvoltarea conștiinței «Homo sapiens».

De-a lungul timpului, cererea de nutrienți din carne a crescut, iar oamenii au început să caute modalități de a satisface această cerere. Și dintre cele mai importante a fost direcția procesării cărnii în diverse delicii din carne. Acest lucru a dat un impuls apariției și dezvoltării industriei cărnii, care astăzi este una dintre cele mai dezvoltate din lume. Să ne ierte vegetarienii și veganii – această poveste nu este despre ei.

Discuțiile aprinse dacă carnea este sănătoasă sau nu, le considerăm nefondate. Desigur, orice produs poate fi considerat nesănătos dacă este consumat în exces. Dar, din nou, majoritatea tipurilor de carne conțin cantitatea necesară de vitamine B12, B6, K, precum și zinc și fier. În funcție de animal și de modul în care este crescut, conținutul de grăsime variază, dar este relativ scăzut. Animalele bine îngrijite și sănătoase crescute în condițiile potrivite au țesut muscular mai slab și mai fraged. Tehnologii fabricii Meat House țin cont de toate acestea și selectează cu atenție furnizorii de materii prime animale pentru prelucrare ulterioară cu respectarea standardelor și criteriilor sanitare și igienice. Nu ne vom opri asupra tuturor subtilităților procesului de selecție. Doar câteva cuvinte despre ceea ce vă oferim.

Carnea de porc este cea mai populară în asortimentul de carne al fabricii Meat House. Carnea de porc este bogată în vitamina B1, precum și în acizi grași Omega-6. Ușor de preparat și incredibil de aromat. Cârnații de porc, șunca, slănina, costițele și carnea pentru grătar proaspăt marinată vă vor face ziua delicioasă în zilele de lucru și la evenimentele de sărbători. Întotdeauna disponibile în stoc acum și pentru comenzi online.

Produsele din carne de vită sunt un deliciu care se bucură cel mai bine cu moderație și cumpătare. Carnea de vită conține acid oleic, care se găsește și în uleiul de măsline. Avem ceva și pe placul iubitorilor de carne de vițel.

Carne de vițel

Carnea fragedă de pui și curcan este spre beneficiul consumatorilor noștri. Produse din pui – piept, aripioare, pulpe și gambe - unul dintre tipurile de carne care nu conține grăsimi saturate. Iar curcanul este regele mesei festive și a tejghelei de carne - carne albă dietetică, la fel de acceptabilă atât proaspătă pentru gătit specialități de casă, cât și ca rulade de carne și umplutură pentru pelmeni.

Голени куриные  маринованные

O selecție bogată de produse proaspete, produse gata preparate și semifabricate vă stă mereu la dispoziție în magazinul online. Alegeți, comandați.

În continuare...

Când procurați produse din carne Meat House, nu este doar despre mâncare, este o experiență gastronomică și o plăcere. Pentru fabrica noastră, cererea este catalizatorul pentru îmbunătățirea continuă a procesului de producție, rețetelor și extinderea gamei premium. Așteptăm cu nerăbdare recenziile și comenzile dumneavoastră în magazinul nostru online meathouse.md din Moldova.