Doriți salam fiert? Atunci bine ați venit!

Nu-i ascultați pe cei care strigă în toate colțurile că salamul din magazin este deja în trecut. Producem astfel de salam încât gustul său, amintind de trecut, apropie viitorul.

Cu adevărat, compania Meat House își ia produsele foarte în serios. Cei mai buni tehnologi lucrează la respectarea rețetei dintr-o compoziție echilibrată a unui anumit produs, la conformitatea și combinația organică de condimente și adaosuri naturale. Specialiștii noștri știu că nu întotdeauna ceea ce este potrivit pentru adulți poate fi mâncat și de către copii. Prin urmare, totul este în ordine, totul este pus bine pe rafturi, de la bun început.

Și să începem, poate, cu cel mai îndrăgit tip tradițional de salam – acesta este salamul fiert din toate timpurile și popoarele. O opțiune ideală de sandviș, o componentă invariabilă a salatei «de carne», un gust incomparabil al copilăriei, amintiți-vă: «Nu știi tu, unchiule Fedor, cum se mănâncă corect un sandviș...».

Вареная колбаса от Meat House в Молдове

Salamul fiert din carne slabă de porc și vită este una dintre pozițiile de top ale companiei Meat House. Are un gust blând și delicat. Conține mulți nutrienți benefici, inclusiv proteine, fier și vitamina B12. De asemenea, are un conținut scăzut de carbohidrați și zahăr, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care țin dietă. Mai mult, condimentul iute și ardeiul practic nu sunt adăugate în compoziția clasică a acestui produs de mezeluri.

Tăiat în felii subțiri, combinat cu pâine moale și o ceașcă de ceai parfumat, salamul fiert rămâne invariabil un mic dejun sau o gustare preferată la plimbare.

Fabrica Meat House produce «Doctorskaia» în înveliș artificial și natural afumat. Cercurile de culoare roz apetisantă, pliate într-un tub, ca un evantai, așezate în inele pe un vas festiv, în combinație cu alte tipuri de carne sau legume, vor deveni un adevărat decor al oricărei mese festive.
Cumpărați salam fiert din carne aleasă de la cei în care aveți încredere – Meat House din Moldova.