Returul mărfurilor

Conform deciziei Nr. 1465 din  08.12.2003 al Guvernului Republicii Moldova, cumpărătorul are dreptul să returneze sau să înlocuiască mărfurile într-o anumită perioadă de timp, dacă nu figurează în anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1465 din  08.12.2003, scris o declarație în care se indică motivul adresată directorului societății.
La receptionarea comenzii, clientul este incurajat sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale.
In conformitate LEGEA Nr. 105 din 13-03-2003 privind protecţia consumatorilor fiecare Client poate solicita, in cazul lipsei conformitatii poate solicita inlocuirea Produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Înlocuirea Produsului este posibila in limita stocului disponibil. In cazul in care Clientul a returnat un Produs deoarece acesta prezenta defecte de fabricatie, iar Vanzatorul nu dispune de un produs inlocuitor corespunzator, acesta va returna Clientului contravaloarea Produsului respectiv.
In cazul in care aducerea la conformitate sau inlocuirea Produselor neconforme nu este posibila, meathouse.md va rambursar contravalorea Produselor respective.
Clientul poate returna produsele achizitionate de pe Site, în conformitatea cu LEGEA Nr. 105 din 13-03-2003 privind protecţia consumatorilor* sau in urmatoarele situatii:

  • Produsele au fost livrate/ facturate gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele nu respecta continutul mentionat in momentul Comenzii;
  • Produse cu defecte calitative.

Orice sesizari sau reclamatii cu privire la o Comanda pot fi transmise prin urmatoarele modalitati:

  • Telefonic, la numărul +3736-84-10-100 urmată de confirmarea solicitării de retragere prin email;
  • Prin email la adresa shop@mh.md;
  • Returul poate fi efectuat prin curier în momentul livrării, la fața locului prin completarea de catre client a actului de retur. Ulterior timp de 14 zile, clientul are dreptul să se apropie în oricare magazin Meat House. Prezintă bonul de plată obligatoriu, produsul spre retur, completetand Actul de retur.